Usein kysytyt kysymykset

Kenelle asunnot on tarkoitettu?
Urhea-koti on rakennettu pääkaupunkiseudun urheilevien opiskelijoiden käyttöön.

Miten asunnon saajat valitaan?
Hakijat pisteytetään, pisteytykseen vaikuttaa hakijan urheilullinen taso, urheilulaji, oppilaitos jossa opiskelee, ja tämänhetkinen asuinpaikkakunta. Hakijoiden järjestyksessä huomioidaan myös ARA-säännösten mukaisesti hakijan tulot ja varallisuus.

Voiko kaverikämpän ja soluasunnon asuinkavereihin vaikuttaa?
Kyllä, hakijoiden toiveet huomioidaan niin pitkälle kuin mahdollista asuintalon tehokkaan ja tasapuolisen täyttämisen kärsimättä.

Minkälainen kalustus huoneissa on?
Huoneet vuokrataan kalustamattomina. Perusvarustukseen kuuluu lattialiesi, liesituuletin ja jääkaappi (yksiöissä, pakastelokerolla) tai jääpakastinkaappi (2h ja 4h huoneistot). 2h ja 4h huoneistoissa on astianpesukoneen liitäntävalmius. Pyykinpesukoneliitäntää ei huoneistoissa ole, asukkaiden käytössä on yhteinen pyykkitupa.

Mitä vuokraan sisältyy?
Vuokraan sisältyy vesi, ja kimppakämppien (2h ja 4h) osalta sähkö. Yksiöiden asukkaat tekevät omat sähkösopimuksensa. Asuintalon kaikissa huoneistoissa on DNA:n kaapeli-TV ja Taloyhtiölaajakaista jotka kuuluvat myös vuokraan.

Minkälaiset pysäköintimahdollisuudet asuintalossa on?
Asuintalon pihamaalla on vain lyhytaikaiseen pysäköintiin tarkoitettuja parkkipaikkoja. Toistaiseksi pysäköintiin ei ole tukiratkaisuja tarjolla.

Saako asuntoihin tuoda lemmikkejä?
Lemmikkien pito on Urhea-kodissa kielletty.

Voiko asunnoissa olla viikonlopun yli?
Asunnot ovat normaaleja vuokra-asuntoja, ja vuokralaisen käytössä sopimuksen voimassa ollessa koko ajan.

Voiko huonetta sisustaa haluamallaan tavalla?
Asuntoa voi sisustaa, mutta se pitää pystyä palauttamaan alkuperäiseen kuntoon. Seinien maalaus tai tapetointi ei ole sallittua, ja mahdollisten hyllyjen kiinnityksestä johtuvien jälkien korjauskulut voidaan veloittaa vuokravakuudesta vuokrasuhteen päätyttyä.